Εικόνες Ελλάδας - e-Stage.gr
Feb 18, 2018 Last Updated 11:44 PM, Feb 17, 2018

Όμορφες παγωμένες λίμνες της Ελλάδας (pics)

Οι καταπράσινες λίμνες της Ελλάδος την Άνοιξη είναι μια πανέμορφη εικόνα για όλους. Όμως, οι πραγματικά… μαγικές λίμνες έχουν τη μορφή ενός παγωμένου Χειμώνα.

Add a comment

Βόλτα στην αγκαλιά του Νέστου!! (pics)

Ο ποταμός Νέστος: το φυσικό σύνορο των νομών Καβάλας και Ξάνθης, σχηματίζει στο μακρύ του ταξίδι τοπία μοναδικής ομορφιάς με πλούσια δάση, σπάνιους υδροβιότοπους και εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς

Add a comment

Αγαπάμε το Πόρτο Γερμενό και σας χαρίζουμε όμορφες φωτογραφίες!! (pics)

Το Πόρτο Γερμενό είναι ένας όμορφος παραθαλάσσιος παραθεριστικός οικισμός ιδιαίτερου φυσικού κάλους με μεγάλη επισκεψιμότητα κατά τη θερινή περίοδο.

Add a comment

Κάρπαθος: Άρωμα νησιωτικής Ελλάδας!!! (pics)

Πευκόφυτες πλαγιές κατεβαίνουν ως τη θάλασσα, αμμουδερές και βοτσαλωτές παραλίες, απόκρημνες χαράδρες, πολλές πέρδικες, σπήλαια με πολύχρωμους σταλακτίτες, καταπράσινες κοιλάδες, δάση με κέδρους και τραχεία πεύκη.

Add a comment

Το πιο «αγαθό» νησί είναι και αυτό ελληνικό!! Κυρίες και κύριοι το Αγαθονήσι μας!! (video/pics)

Είναι από τους «μικρούς» επίγειους παραδείσους, αν και όπως όλα τα μικρά νησιά, όση ομορφιά προσφέρουν στους τουρίστες το καλοκαίρι, τόσες δυσκολίες αντιμετωπίζουν το χειμώνα οι κάτοικοί τους.

Add a comment

Λήμνος: Το νησί του Ήφαιστου (pics)

Ο φωτογράφος Βασίλης Πρωτόπαπας, κάθε καλοκαίρι, οργώνει στην κυριολεξία τη Λήμνο απαθανατίζοντας με το φακό του, τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού και τις βαθμιαίες αλλαγές, που συντελούνται στη ζωή των κατοίκων.

Add a comment

Μύρισε Χριστούγεννα στην στολισμένη Ελλάδα! Ελάτε να χαζέψουμε τις ομορφιές της χώρας μας!! (pics)

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, όλοι μας προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω έστω και για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ταξιδεύουμε φυσικά ή νοητά σε όμορφες περιοχές και εικόνες.

Add a comment

Πάμε σπηλιές; Αυτά είναι 4 από τα ομορφότερα σπήλαια της Ελλάδας (pics)

Στην Ελλάδα όπως γνωρίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, μπορείς να θαυμάσεις πλήθος επιλογών από αξιοθέατα.

Add a comment

Ένα πέρα για πέρα ελληνικό χωριό στην καρδιά της Ουγγαρίας (pics)

Νοτιοδυτικά της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία υπάρχει ένα μικρό με το όνομα Beloiannisz (Μπελογιάννης), το οποίο μπορεί να μην ξεχωρίζει πολύ από τους γύρω οικισμούς... αλλά στην πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα ελληνικό.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations