Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι (video) - e-Stage.gr
Apr 26, 2018 Last Updated 10:38 AM, Apr 26, 2018

Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι (video)

Τι συμβαίνει όταν η συσσωρευμένη οργή έρχεται αντιμέτωπη με ζητήματα ηθικής σε μια μικρή φιλήσυχη κωμόπολη;

Η φιλήσυχη κωμόπολη Έμπινγκ, στο Μιζούρι, αναταράσσεται όταν η δυναμική Μίλντρεντ Χέιζ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να έρθει αντιμέτωπη με την αστυνομία, για να βρει το δολοφόνο της κόρης της.

Μια ταινία που ξεχώρισε ήδη και είναι υποψήφια για 6 Χρυσές Σφαίρες, στις κατηγορίες: Καλύτερη Ταινία – Δράμα, Καλύτερη Ηθοποιός σε Δράμα (Φράνσις Μακντόρμαντ), Β' Ανδρικός Ρόλος (Σαμ Ρόκγουελ), Καλύτερη Σκηνοθεσία (Μάρτιν Μακ Ντόνα), Καλύτερο Σενάριο αλλά και Καλύτερη Μουσική.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ πρωταγωνιστεί στο ανατρεπτικό δράμα, με αρκετές δόσεις χιούμορ, «Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι», που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό.

Στις 18 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους, από την ODEON

Λίγα λόγια για την ταινία…

O βραβευμένος με Όσκαρ, Μάρτιν ΜακΝτόνα (Αποστολή στη Μπριζ), επιστρέφει με το σκοτεινό χιούμορ που αγαπήσαμε, υπογράφοντας το σενάριο και τη σκηνοθεσία, σε μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, το «Οι Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι». Είναι η πρώτη φορά που ο ΜακΝτόνα γράφει έναν γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του, αλλά στο πρόσωπο της Μίλντρεντ φαίνεται να βρήκε τον πιο ανελέητο χαρακτήρα του, μέχρι σήμερα.

Αρκετούς μήνες μετά τη δολοφονίας της κόρης της και ενώ η υπόθεση δεν έχει εξιχνιαστεί, η Μίλντρεντ Χέιζ (Φράνσις ΜακΝτόρμαντ) αποφασίζει να κάνει μία τολμηρή και πρωτότυπη κίνηση για να πιέσει τις τοπικές αρχές να συνεχίσουν την έρευνα για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Νοικιάζει τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης Έμπινγκ, όπου κατοικεί, τοποθετώντας τους αφίσες με αμφιλεγόμενα μηνύματα, τα οποία απευθύνονται στον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή, τον Ουίλιαμ Ουίλοουμπι (υποψήφιος για Όσκαρ, Γούντι Χάρελσον). Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον (Σαμ Ρόκγουελ), ένας ανώριμος «μαμάκιας» με ροπή προς τη βία, εμπλέκεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Ηθοποιοί: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γούντι Χάρελσον, Σαμ Ρόκγουελ, Άμπι Κόρνις
Είδος: Δράμα


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας